Föreläsning

Från inspiration till transformation

Få del av många andras framgångsrecept i en föreläsning. Ibland behövs det en extra injektion av inspiration för att engagemanget ska räcka hela vägen eller starta en utvecklingsresa.

Varför gör vi det vi gör - när vi vet det vi vet? En rubrik där kommunikation och förändring är i fokus. Hur kommer det sig egentligen att det är så svårt? Du kanske känner igen dig eller någon annan att nyårslöftet inte hölls eller att den där informationen fanns med i mailet du skickade fast ingen verkar ha noterat det. Känns det igen?

Föreläsningar är ibland en del av workshop, vi ordnar båda så det blir både relevant och givande för er. Tidsmässigt så är workshopformaten från en halv dag medan en föreläsning är mellan 20 minuter till 1,5 timme.

Kontakta oss för att boka!

Vi skapar värden för världen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.